Διαδικασία

Γνωρίστε την ολοκληρωμένη υπηρεσία μας σε 5 απλά βήματα :

1. Παραγγελία & προγραμματισμός ραντεβού

Μπορείτε να παραγγείλετε το kit λήψης του δείγματος για την εξέταση που σας ενδιαφέρει, είτε μέσω του eshop είτε τηλεφωνικά. Επιλέγετε την επιθυμή ημέρα και ώρα που θα σας φέρουμε το kit, όπου ταυτόχρονα πραγματοποιείτε και την λήψη του δέιγματος σας. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη καθημερινά, Σαββατοκύριακα και Αργίες μεταξύ 09:00π.μ. & 17:00μ.μ.

2. Αυτοληψία

Το προσωπικό μας με διακριτικότητα και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, σας παραδίδει το kit, την ημέρα και ώρα που έχετε επιλέξει. Στο kit, περιέχονται αναλυτικές οδηγίες και όλα τα απαραίτητα υλικά, ώστε να λάβετε μόνοι το δείγμα σας εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα.

3. Δωρεάν μεταφορά του δείγματος

Αμέσως μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία, ο εξειδικευμένος μεταφορέας μας παραλαμβάνει και παραδίδει το δείγμα σας στο συνεργαζόμενο Εργαστήριο, τηρώντας όλα τα μέτρα για την ασφαλή μεταφορά βιολογικού υλικού και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

4. Μοριακή ανάλυση

Η μοριακή ανάλυση γίνεται σε συνεργαζόμενο Πιστοποιημένο Εργαστήριο. Η ανάλυση γίνεται με τις πιο σύγχρονες μοριακές τεχνικές, διασφαλίζοντας ένα αξιόπιστο και έγκυρο αποτέλεσμα.

5. Παραλαβή του αποτελέσματος

Ανάλογα με την εξέταση που έχετε επιλέξει, θα λάβετε το αποτέλεσμά σας στο email που έχετε δηλώσει είτε αυθημερόν είτε από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες (για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην σελίδα της εξέτασης). Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων το αποτέλεσμα προστατεύεται με τον μοναδικό κωδικό που περιέχετε στο ΚΙΤ που παραλάβετε.